banner_bulged_last_990x440Black Friday в Булгед

Коледа е любимото ми време, защото като всеки обичам подаръците. А Коледа ще дойде съвсем скоро. Ще започнете да получавате подаръци от клиенти и партньори, но има ли какво вие да им предложите в отговор на тяхното внимание и благодарност към Вас?

30% отстъпка от всички продукти от Календарна кампания 2016 само на 27-и ноември

Нещо персонализирано, нещо за бизнеса – календар или тефтер, настолен органайзер, всичко ще е полезно в ежедневието на следващата година. Ние в Булгед ще ви консултираме и ще изработим за вас полезните рекламни материали.

Вижте всички предложения за Календарна кампания 2016 тук.

Сега е момента да поръчате в Булгед, за да сте спокойни за клиентите и бизнес партньорите си. След това ще остане само да помислите как да зарадвате и най-скъпите си хора.

Условия на промоцията „Black Friday в Булгед“:

1.ОТСТЪПКАТА: 30% важи САМО за продуктите от Календарна кампания 2016 (описани в брошурата или публикувани на уебсайта ни)
2. ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ НА ПРОМОЦИЯТА: Само в петък, и само на 27-ми ноември до 17:30 ч. или до изчерпване на наличните количества за деня.
3. ЗАПЛАЩАНЕ: поръчваш, ПЛАЩАШ сумата и се възползваш от 30% отстъпка т.е. заявени, но неплатени  изцяло поръчки в същия ден не ползват отстъпката.
4.
СРОКОВЕ: Булгед ще изпълнява приетите в рамките на промоцията поръчки В СРОК, СЪОБРАЗЕН С ТЕКУЩОТО НАТОВАРВАНЕ НА ФИРМАТА и технологичното време за изработка на всички по-рано приети поръчки до 26.11.2015.
5.
НАЛИЧНИ КОЛИЧЕСТВА ТЕЛА: В рамките на промоцията има определени количества и ще се приемат поръчки до изчерпване на наличностите за деня.
6. ДРУГИ ОТСТЪПКИ ИЛИ НАЧИНИ НА ПЛАЩАНЕ: Условията на промоцията „Black Friday в Булгед“ НЕ СЕ КОМБИНИРАТ с други вече договорени условия за годишни отстъпки или отложено плащане (вижте точка 3)

Забележка: Ако най-важни са Ви късите срокове за изпълнение, то конкретната промоция може и да не е подходяща за Вас. Моля преценете дали изчакате до петък 27.11.2015 (вижте точка 4).