Здравейте, приятели,

Днес имаме изключително предложение, с което заедно да се справим по-добре с извънредната ситуация и да продължим да работим, въпреки ограниченията и трудностите, пред които всички сме изправени.

-15% за производство на книги

Специалната ни оферта е за 15% отстъпка от производството на термолепени книги с мека подвързия. Можете да се възползвате от нея веднага.

Офертата важи при подаване на готови файлове за печат, при плащане в момента на получаване на продукцията и е в сила до 31.05.2020.

Очакваме ви от 09:00 до 17:00 часа

За да улесним работата ви удължихме работното време за предаване на поръчки на място в офиса ни. Сега можете да получите печатната си продукция между 09:00 и 17:00 часа във всеки работен ден в офиса ни на ул. Васил Друмев 36.

Предването на продукцията става със спазване на всички предпазни мерки за ограничаване на разпространението на COVID-19, както и до момента.

За оферти и други въпроси, моля свържете се с обслужващия търговец или ни пишете на offers@bulged.net за дигитален печат и proof@bulged.net за сертифицирани цветни проби. Можете да използвате и кратката форма на bulged.net

Екипът на Булгед Ви желае здраве и бързо възстановяване на бизнеса.