Булгед на 15 и 15% отстъпка за календариПрез 2016 Булгед навърши 15 години. В чест на празника си Ви даваме уникална възможност за силен старт на календарната кампания. Само тази година получавате отстъпка от 15% от всички календари. Специалното ни предложение е в сила до 15.11.2016.

Поръчайте календарите си за 2017 с 15% отстъпка тук

Тази година добавихме нови продукти, нови дизайни и цветови схеми на материалите за календарната кампания, за да подберете най-подходящите според дизайна и изискванията на клиента. Както винаги, на ваше разположение са и наложените и доказани през годините календари – с неизменно високото качество, което познавате добре и е запазена марка на Булгед.

Работни календари Оптимал Х2 от Булгед за 2017 от БулгедНово – работни календари Оптимум Х2

Работни календари Оптимум Х2 са авангардно и практично предложение за 2017, което предлага отлично съотношение цена-качество. Те са изгодно решение, подходящо за клиенти, които искат продукт на добра цена без компромиси с качеството.

Вижте ги и поръчайте тук

Работни календари Лукс за 2017 от БулгедЗа изисканите клиенти –  Лукс с нов дизайн и цветове

За 2017 предлагаме обновен дизайн на работни календари Лукс, предназначен специално за най-изисканите клиенти. Новите цветови схеми са тъмно зелен/златен бронз и кафяв/златен бронз. Отново предлагаме и доказаната цветова комбинация от тъмно син/сребърен бронз.

Разгледайте и поръчайте тук

Гранд Лайт в четири цвята

Работни календари Гранд Лайт са нестандартно и атрактивно предложение за 2017. Те се отличават от традиционните решения с четирите си тела и предлагат отлично съотношение цена-качество. Работни календари Гранд Лайт са решение, подходящо за клиенти, които очакват високо качество и привлекателен продукт на изгодна цена. Налични са в четири цветови схеми – син/червен, син/зелен, син/светло син, син/оранж.

Вижте всички календари тук

Както всяка година разнообразните продукти, висококачественият дигитален печат и първокласните довършителни операции гарантират, че календарите Ви ще са с перфектно качество, клиентите ще са доволни, а кампанията ще е печеливша за Вас.

Ето и категориите продукти, които Ви предлагаме:

*Отстъпката от 15% е валидна за продуктите за календарна кампания 2017, важи до изчерпване на количествата и не се комбинира с други отстъпки.

За количества над 500 броя от вид и/или комбиниране на няколко изделия от коледната ни кампания ще получите индивидулно ценово предложение от нас.

Имате идеи или желания за допълнителни персонални продукти като картички, кутии, сувенири и т.н.? На Ваше разположение са нашите търговци, от които ще получите професионална консултация, допълнителни идеи и условия за производство.

Изпратете своето запитване на е-mail: offers@bulged.net или ни се обадете на тел.02 8061 100. Ще се радваме да се видим и лично – в нашия офис или можем да Ви посетим в офис на територията на София в удобно за Вас време.

На Ваше разположение сме да Ви съдействаме в подготовката на коледните Ви подаръци за служители и бизнеспартньори.