По поръчка на DIBLA изработихме първото издание на годишния каталога на DIBLA – „Най-доброто от интериорния дизайн през 2015“.Каталогът е луксозно изделие във формат 22х28 см, 276 цветни страници с твърда подвързия.

Изданието е в лимитиран тираж, произведено е чрез дигитален печат с изключително качество и е довършено според най-добрите полиграфически практики. Каталогът беше представен на събитието DESIGN>PEOPLE, което се проведе на 01-03 април 2016 в Пловдив.

100-те най-изявени интериорни дизайнери на България

За първи път в България 100-те най-изявени интериорни дизайнери се събраха на едно място без очаквания, дори без предположения, защо оставят отговорните си ангажименти в офиса. Презентациите бяха подготвени по модел на западни утвърдени платформи за презентиране и се оказаха поредното успешно начинание на DIBLA. Всяка фирма разполагаше с 20 минути за представяне на новите си тенденци, продукти и партньорска програма. Залата бе изпълнена през целия ден, дизайнерите следяха с интерес представената информация, дори представителите на фирмите откриха възможности за сътрудничество помежду си и слушаха с не по-малък интерес представянията на останалите партньори.

Уникалният каталог

Първото издание на годишния каталога на DIBLA – „Най-доброто от интериорния дизайн през 2015“ – луксозното издание, произвдено от Булгед, без аналог до сега, бе раздадено на самата вечеря и предизвика неочаквана изненада и възторг с мащаба и резултата, който демонстрира. Изданието само по себе си е потвърждение, че ще бъде издавано в началото на всяка следваща година, а целта му е да отразява и популяризира резултатите, постигнати в интериорното проектиране за изминалата година. С това издание DIBLA се превърна от най-голямата онлайн платформа за интериорни и продуктови дизайнери в реално физическо измерение на дизайнерската гилдия.