Календарите са сред най-добрите начини да напомните на клиентите и партньорите си за себе си, при това не само веднъж, а като останете пред очите им през цялата година. В Булгед знаем колко важно е това, затова и подхождаме към календарна кампания 2014 с изключително внимание. И внимателно подбираме най-добрите предложения, за да Ви дадем максимална ефективност.

При нас ще намерите удивително разнообразие продукти за календарна кампания 2014, перфектно качество на печат и довършване, впечатляващи допълнителни ефекти (цялостен цифров гланц лак, частичен мат лак на главите), възможности за пълна индивидуализация и персонализация. Всичко това е на разположение на Вас и клиентите Ви за календарна кампания 2014, винаги навреме и на конкурентни цени.

Дигиталният печат ни осигурява изключителна гъвкавост по отношение на тиража и срока на производство на продуктите за календарна кампания 2014. Можете да поръчате календари, като всяко копие от тиража е с различна информация и изображение, без това да оскъпи продукцията.

Ето и някои от новите ни предложения за календарна компания 2014:

  • Лукс Трикольор – луксозен работен календар, решен в цветовете на националния флаг, който можете да видите тук.
  • Друга новост в гамата ни е ефектния работен календар с четири тела Елит Ултра.
  • Сред новите ни предложения е и работен календар Елит с текстове на 7 езика.

Ето и някои доказани с времето и любими предложения, за календарна кампания 2014:

Можете да видите всичките ни предложения за календарна кампания 2014 тук.

Можете да свалите пълната ни ценова листа за календарна кампания 2014 в PDF формат оттук.

Очакваме Ви!