Колекцията ни календари за 2018 вече е на ваше разположение

През тази календарна кампания Булгед отново се грижи да ви предложи най-доброто. Разнообразната ни селекция висококачествени календари за 2018 е специално направена на база на дългогодишния ни опит и обратната връзка от Вас, проесионалистите от граичния бранш. С нашите календари за 2018 ще удовлетворите потребностите на всеки клиент.

Разнообразието на формати, стилове, дизайн и цветови схеми може да удовлетвори всеки. Тази година добавихме нови продукти, дизайни и цветови схеми на материалите за календарната кампания, за да подберете най-подходящите според дизайна и изискванията на клиента. Както винаги, на ваше разположение са и наложените и доказани през годините календари – с неизменно високото качество, което познавате добре и е запазена марка на Булгед.

Старателно подбраната ни продуктова гама от календари включва всички рекламни продукти, нужни за кампанията: стенни работни календари, календари пирамидки с готови дизайни и възможност за печат на фирмени данни и рекламно послание, датирани и недатирани календар бележници с различен брой страници, настолни календари, индивидуални многолистови календари по Ваш дизайн, скрепени със спирала с кукичка, еднолистови календари с размери до 470х1000 мм. Разбира се, при нас можете да отпечатате и главите за работните си календари, като страхотната опция за дигитален супергланц лак отново е на Ваше разположение.

Календари за 2018 от Булгед

Работни календари Ултра Лайт за 2018 от Булгед

Ново за 2018 – Ултра Лайт с шест тела

Нов продукт за 2018, работни календари Ултра Лайт са предназначени за клиенти, които наистина гледат и планират в бъдещето, например спедиторски компании.  Те имат цели шест тела така, че шест месеца да бъдат едновременно пред очите на клиента.  Това е съчетано с отлична цена и разнообразни цветове. Работни календари Ултра Те са решение, подходящо за клиенти, които очакват високо качество, уникална функционалност и привлекателен дизайн на изгодна цена. Предлагаме ги както с лепена глава, така и с цяла дигитално отпечатана подложка с възможност за нанасяне на гланц лак.

Календари за 2018 от Булгед
Настолен календар бележник за 2018 от Булгед

Нов настолен календар-бележник за 2018

За 2018 предлагаме нов настолен календар бележник, отпечатан в два цвята, с два варианта на цветовата схема. Можете да избирате между синьо/черно или червено/черно. Той е незаменимо пособие за всeки зает човек, който иска да планира времето и задачите си ефективно. В тази категори попадат високопоставени служители, лекари, зъболекари и много други. За календарна кампания 2018 отново предлагаме и специална, луксозна версия на продукта. Тя има твърди корици с мукава и е предназначена за клиенти, които държат на качеството и безупречния външен вид.

 Нововъведения за 2018:

  • ден от годината
  • оставащи дни от годнината
  • на четири езика английски/немски/френски/български
  • активната седмица и три месеца на всяка страница
  • телефонни кодове и пощенски кодове на населените места в България

Разгледайте всички календари за 2018 от Булгед и поръчайте тук.

Ето и категориите календари, които Ви предлагаме: