Открийте новостите при калндарите за 2016 на този линк.

Стенни работни календари за 2015 от БулгедКакто винаги, Булгед Ви предлага страхотни нови продукти и екстри, както и доказаните класически календари за 2015, без които не може да мине никоя кампания. Предложенията на Булгед за календарна кампания 2015 вече са на сайта ни. Тази година положихме специални усилия да включим в гамата си предложения освен доказаните и класически календари за 2015, с които няма как да сбъркате и иновативни продукти и опции, които ще ви помогнат да се откроите на пазара и да впечатлите клиентите.

Разгледайте и поръчайте всички предложения на Булгед тук.

Старателно подбраната ни новогодишна продуктова гама включва всички продукти, от които имате нужда: стенни работни календари 2015, пирамидки с готови дизайни и възможност за печат на фирмени данни и рекламно послзание, датирани и недатирани календар бележници (тефтери) с различен брой страници, настолни календари за 2015, индивидуални многолистови по Ваш дизайн, скрепени със спирала с кукичка, еднолистови календари за 2015 с размери до 470х1000 мм. Разбира се, при нас можете да отпечатате и главите за работните си календари за 2015, като страхотната опция за дигитален супергланц лак отново е на Ваше разположение.

Висококачествения дигитален печат и първокласните довършителни операции гарантират, че календарите Ви ще са с перфектно качество, клиентите Ви ще са доволни, а кампанията ще е печеливша за Вас.

Ето и категориите календари за 2015, които Ви предлагаме:

С пожелание за успешна кампания,

Екипът на Булгед