Булгед ви предлага вълнуваща нова технология. Дигитално фолиране на Булгед позволява цифров печат с метални фолиа в различни цветове. Това отваря цял нов спектър възможности – например покани и картички, които са не просто луксозни, но и имат персонализиран текст, отпечатан с метално фолио. Нашата специална DigiFoil технология позволява производство на продукти с печат с метално фолио в тиражи, които започват от един брой, без разходи за производство на клише и подготовка.

Наличните цветове фолио са сребърно, златно, розово и лилаво.

Можете да научите как се подготвят файлове и какви са спецификите и възможностите на дигиталното фолиране в раздела Как да…

Изпратете запитване или поръчка през кратката форма на сайта.

Заповядайте в централния офис на Булгед, за да ви покажем мостри, изработени чрез тази технология.

DigiFoil на Булгед дава уникална възможност за персонализиран печат с метално фолио. Ефектът е подобен на топъл печат, технологията е рентабилна и за кратки тиражи. Ако използвате тази възможност по подходящия начин, можете да направите печатните материали по-привлекателни. Ефектът е на печат с топло фолио, но предлага допълнителна възможност за изгоден печат на различни версии, персонализация на фолираните елементи. Цифровото фолиране може да се приложи и в производство на малки тиражи или пробни бройки опаковки, кутийки и други продукти.

Очакваме ви!