Професионалната система за дигитални цветопроби Kodak Machprint Ви дава възможност да видите как ще изглеждат отпечатаните ви продукти без риск да бракувате скупоструващия офсетов тираж. Предлагаме точна симулация на печат по CMYK и Pantone, която ще Ви помогне да получите максимално качествени резултати от офсетовия печат.

За реализирането на висококачествен краен продукт – цветна проба с точност и стабилност на цветовъзпроизвеждането, Kodak Machprint разчита на мастиленоструйната технология на Epson Stylus Pro 9900. Matchprint Proof системата съчетава комбинацията от висококачествен принтер с автоматизирано програмно управление на работата и точно управление на цвета чрез ICC цветни профили.

Принтерите Epson, използвани заедно със системата Kodak Matchprint отдавна са се наложили като стандарт в областта на дигиталните цветни проба за листов и ролен офсетов, както и за дълбок печат. Закупеният от Булгед Epson Stylus Pro 9900 с вграден SpectroProofer, е най-доброто оборудване за отпечатване на цифрови цветни проби на пазара.

Наличието на новите мастила значително разширява цветовата гама и новата система позволява точно симулиране на почти всички цветове по системата Pantone. Системата SpectroProofer е произведена в сътрудничество с X-Rite и се грижи автоматично за всички операции по контрола на цвета. Вграденият спектрофотометър X-Rite ILS20 е изключително прецизен инструмент, който гарантира, че цветните ви проби ще отговарят на нужния стандарт за съответния тип печат.

Мастилата UltraCrome HDR, използвани от Epson Stylus Pro 9900 в комбинация с MicroPiezo TFP печатащите глави гарантират перфектно фотографско качество на отпе­чатъка. В добавка, SpectroProofer системата трансформира принтера в най-доброто съще­ствуващо решение за дигитална цветна проба със стабилни, надеждни и повто­ряеми резул­тати и автоматично издаване на сертификат за съответствие.