AMIGA 52 е безспорен лидер в ламинирането за производство, базирано на цифров печат. Тази машина позволява повишаване на качеството на продукцията, съкращаване на сроковете и увеличена ефективност на производството, от които ще спечелят клиентите на Булгед.
AMIGA 52 е професионална система за ламиниране, специално разработена за довършителните нужди на цифровия печат. Тя е компактна и напълно автоматична, с максимален размер на листа 52х74 сантиметра. Машината е оборудвана с редица технологични нововъведения, които гарантират изработката на висококачествени изделия и пазят всеки лист, за да осигурят безупречен вид на продукцията.
Системата има притискащ ламиниращ вал с незалепваща повърхност, по която не залепват дигиталните тонери, мастила, както и лепилния слой на ламината. Това свежда до минимум вероятността от повреждане на отпечатъка. Това е една от първите машини в света, оборудвана с такъв вал и първата с подобна технология в в България. Тя вече е на разположение на клиентите на Булгед.