Скъпи клиенти,

Лятото е в разгара си и ние искаме да предложим  нещо НОВО за вас 😉
За да Ви улесним, от 16.07.2018 г. Булгед ООД Ви предлага БЕЗПЛАТНА 24-часова куриерска услуга за доставка в рамките на гр. София за поръчки над 100 лв. без ДДС*. Достатъчно е  да заявите при подаване на поръчката, че желаете да се възползвате от Безплатния ни куриер, който ще достави поръчката ви на посочен от Вас адрес в София. Разбира се, трябва да посочите също, дали искате плащането да се извърши с наложен платеж при получаване на поръчката и какви придружаващи пратката документи желаете да подготвим.

*Офертата важи за поръчки с тегло до 5 кг.

Ако все пак желаете да ни посетите на място (ще се радваме да Ви посрещнем и обслужим в офиса), то готова продукция може да получите на рецепция от понеделник до петък между 8:30 ч и 19:00 ч. Касата ни работи за Вас между 9:00 и 17:00 ч също от понеделник до петък. Моля, имайте предвид това, ако ще искате да платите на място – все пак предаваме поръчките, след като са ни заплатени. За всички клиенти с годишни договори остават да важат договорените вече взаимоотношения.

И още нещо за сроковете ни –  ако сме приели поръчка със срок на изпълнение 1 работен ден например, това означава, че ще я изработим  до 24 часа след изпратено потвърждение за приемане на поръчката. След това ще я предадем на куриера и тя ще бъде при Вас след още 24 часа, но пък ще е безплатно, нали?

В часовете между 19:00 и 8:30 ч и в събота и неделя не бихте ни открили в офиса, защото и ние почиваме. Тук ще са само служителите на Охранителната ни фирма, които гарантират контрола на достъп в този неработен период.

Слънчево лято и много усмивки желаем.

Екипът на Булгед ООД