Уважаеми клиенти и партньори,

От  01.02.2020 г.  в офисите на „Булгед“ няма да можем да приемаме плащания в брой (както и с дебитни и кредитни карти, които НАП също третира като плащания в брой). Това се налага заради промените в Наредба 18 на НАП за плащанията в брой.

Вариантите, които ви предлагаме, за да продължи съвместната ни работа да бъде удобна, бърза и ефективна са:

  • Да сключим рамково споразумение с индивидуални условия за плащане по банков път. Можете да ни пишете на office@bulged.net, за да се срещнем и да обсъдим детайлите.
  • Да платите в брой или с карта през системата на EasyPay. В този случай е необходимо при залагане на поръчката си да заявите желанието си за плащане в брой, да предоставите име (на физическото лице или фирмата, която ще извърши плащането) и валиден e-mail адрес, на който да ви изпратим необходимата информация. Ще получите десетцифрен код за плащане, с който можете да заплатите дължимата сума в удобен за вас офис (каса) на EasyPay или на банкомат чрез меню „B-Pay“. След това можете да получите продукцията си от нашия офис.

За плащане с карта чрез банкомат трябва да направите следното:

  • Влезте в меню „Други Услуги“
  • Изберете меню „B-Pay“
  • Въведете код на търговец – 60000
  • Въведете 10-цифрения код за плащане на поръчката.

Работим също по вариант да ви изпращаме необходимата информация и като кратко съобщение (SMS) на посочен от вас мобилен номер. Ще ви уведомим, когато тази функционалност стане налична.

Ако имате каквито и да било въпроси, моля не се колебайте да ги зададете по e-mail или на място в нашия офис.

С пожелание за успешно сътрудничество,

Екипът на Булгед